۱۰ تا از بهترین حشرات خوراکی که شما را به تجربه آنها دعوت میکنیم
در بیشتر جاهای دنیا، حشرات خوراکی نه تنها رایج است، بلکه بسیاری از گونههای آن به عنوان خوراکی لذیذ در نظر گرفته میشوند. همچنین، این روزها خوردن حشرات بسیار مد روز است و سایتهای حشرات خوراکی در سراسر اینترنت رو به رشد هستند.
حشرات به عنوان پروتئین؟
در شرایط وحشی یا بقای، حشرات منبع اصلی پروتئین هستند. اما وحشیان و زندگیبازان همچنین گزارش میدهند که بسیاری از حشرات بسیار خوشمزه هستند. اگر تا به حال حشرات را به عنوان غذا نچشیدهاید و قصد دارید آنها را امتحان کنید، توصیه میکنیم با نوع پخت شده شروع کنید، به جای تلاش برای خوردن آنها زنده یا خام. هر چند گزارش شده است که بسیاری از گونههای حشرات میتوانند خام مصرف شوند، اما اگر مسئله بقایی نباشد، ممکن است خوردن آنها بصورت خام بسیار چالشبرانگیز باشد.
۱۰ تا از بهترین حشرات خوراکی
در اینجا لیستی از حشرات خوراکی وجود دارد؛ این لیست از خوشمزه تا واقعاً خوشمزه (بدون توجه به عامل ناخوشایند) متغیر است.
توجه:
- از دور بودن حشره از مناطقی که احتمالاً سموم کشاورزی پاشیده شدهاند، اطمینان حاصل کنید.
- کارشناسان میگویند که باید از حشرات با نشانههای زرد، قرمز یا نارنجی دوری کنید. به حشراتی با رنگ سیاه، قهوهای، سبز یا رنگ پوست کرم / طوسی علاقهمند شوید. همچنین، گفته می شود که طعم آنها بستگی به آن دارد که حشرات چه چیزی را پیش از اینکه شما آنها را بگیرید، خوردهاند. بسیاری از حشرات قبل از آماده شدن به مدت چند روز با میوه یا شیرینی جات تغذیه میشوند.
۱. جیرجیرک
- پاها را بکنید، باقی را خشک کرده، سرخ کنید یا تفت دهید.
۲. سیکادا (جیرجیرک دشتی)
- سیکادا همچنین به عنوان “میگوی زمینی” نیز شناخته میشود. سیکاداها را روی آتش بازپخت یا سرخ کرده و با نمک و ادویهجات مانند پودر فلفل چیلی یا خردل صرف می شود.
۳. میل وُرم (کرمهای غذایی)
- کرمهای غذایی بصورت هم خشک و هم زنده در اینترنت به راحتی در دسترس هستند. اینها میتوانند در مایکروفر و با نمک سرو شوند یا با زنجبیل، سیر و سس سویا خوابانده و به سبک آسیایی تفت داده شوند.
۴. عقربها
- در چین و تایلند، این حشرات اغلب به سیخ زده و سرخ می شوند. آنها مانند خرچنگ نرم پوست هستند.
۵. سوسک ژوئن
- در روغن یا کره، با شلغم سرخ کنید.
۶. ملخ
- پاها را بکنید، روی سیخ قرار دهید و روی زغال سرخ کنید. یا سس تریاکی به آن بمالید و بگذارید دم بکشد.
۷. مورچهها
- اگرچه برای تهیه یک وعده غذایی بسیاری از مورچهها لازم است، اما اینها میتوانند در یک قابلمه خشک سرخ شوند و سپس به عنوان یک پودر به غذا اضافه شوند. طعم آنها ترش است، بیشتر شبیه به سرکه.
۸. کرم موم خوار
- امروزه، کرم های موم خوار برای مصرف انسانی در مزارع پرورش داده میشوند. آنها منبع خوبی از پروتئین هستند، اما کمی چربتر از حشرات خوراکی دیگر هستند. طعم آنها کمی شبیه به مغز بادام است و میتوانند سرخ شده یا تفت داده شوند.
۹. موریانه
- موریانه ها را از درختان فاسدی که در جنگل هستند جمع کنید، اما از موریانه های خانگی دوری کنید. سرخ کرده یا تفت دهید. به نظر میرسد مزه آنها کمی شبیه به هویج باشد.
۱۰. خرخاکی
آنها را در آب جوش بپزید یا با کره تفت دهید. در کتاب وینسنت هولت با عنوان “چرا حشرات نه”، در سال ۱۸۸۵ درباره خرخاکی ها نوشته است: “من اینها را خوردهام و متوجه شدم که وقتی جویده میشوند، طعمی تولید میشود که به شدت با طعمی که غذاهای دریایی دارند، شباهت دارد. سس خرخاکی، اگر نه بهتر، به انداره خرچنگ خوب است.”
نوش جان!
اما اگر از حشرات متنفرید…
بهترین راه حل برای دفع و جلوگیری از ورود حشرات به خانه ، دستگاه دفع حشرات است. دستگاه های دفع حشرات با استفاده از فراصوت تمامی حشرات موذی، مانند: موریانه، مورچه، سوسک، ساس، پشه، مگس و حتی جانوران موذی مثل موش و مارمولک را از محیط شما دور می کند. این دستگاه از قرص استفاده نمی کند و هیچگونه ضرر و عوارضی برای سلامتی انسان و حیوانات خانگی ندارد. دستگاه دفع حشرات دافع الکتریک با کارکرد 24 ساعته، خانه شما را از حمله حشرات موذی ایمن نگه می دارد.
منبع:
بدون دیدگاه