انواع پشه برحسب شکل ظاهری و علائمی که بعد از نیش زدن ایجاد می کنند، تقسیم میشود. برخی از رایجترین انواع پشه ها عبارتند از :
بهترین راه دفع و از بین بردن پشهها، نصب دستگاه دفع حشرات دافع الکتریک است. این دستگاه مطابق با آخرین فناوری روز دنیا تولید شده و با تولید صدای فراصوت و بیشتر از حد شنوایی انسان انواع حشرات از جمله پشه را از محیط فراری میدهد. این دستگاه بدون استفاده از هیچ ماده سمی و یا مضری برای طبیعت و انسان عمل کرده و هیچ گونه تاثیر منفی بر طبیعت نخواهد داشت. این دستگاه کاملاً تضمینی با قدرت عملکرد بالا انواع حشرات و جانوران موذی را از محیط دور میکند.
پشه ببری آسیایی (Aedes albopictus)
این نوع پشه که پشه جنگلی نیز نام دارد. بیشتر در بخش جنوب شرقی آسیا یافت میشوند. علت نام گذاری این نوع پشه خطوط سفید روی بدنه ی این پشه است. این نوع ممکن است خطرناک بوده و عامل انتقال انواعی از بیماری باشد. این پشه به رنگ سیاه و با خطوط سفید است و پاهایی کشیده و یک جفت بال دارد. جالب است بدانید این نوع پشه، شاخک دارد و بهترین راه شناسایی آن رنگ بدنه این پشه است. این موجود دارای گیرنده های شنوایی است تا وزوز ماده ها را بشنود.
از نشانههای وجود این نوع پشه میتوان به وزوز کردن مادهها و مشاهده نشانهها روی بدن اشاره کرد. افراد مختلف نسبت به نیش پشه واکنشهای متفاوتی دارد ممکن است دچار سوزش خفیف و یا التهاب شدید و تورم شوند. بهترین راه پیشگیری از پشههای ببر آسیایی اطراف آبهای راکد در اطراف محیط زندگی است.
لازم به ذکر است که این پشهها معمولاً در طی روز نیش میزنند و نیش آنها دردناک نیست. این نوع پشهها در تمام طول روز و در تمام طول سال فعال هستند.
بیشتر بخوانید : برای اطلاعات بیشتر در مورد پشه ها و راه های فراری دادن آن صفحه راه از بین بردن پشه را مطالعه کنید.
پشه آنوفل(.Anopheles SPP)
پشه آنوفل همان عامل یا ناقل بیماری مالاریا است. این پشه روی بالهای نشانههای تیر و روشنی دارد.
جالب است بدانید پشه آنوفل روی سطوح با زاویه ۴۵ درجه و روی سطح آب به صورت موازی استراحت میکند. تخم پشه حدود یک میلیمتر است روی سطح آب شناور میماند.
برای اطلعات بیشتر عدد 10 به 50009696 اس ام اس کنید. تا کارشناسان ما در اولین فرصت با شما تماس بگیرند.
پشه آئدس(Aedes Aegypti)
کمیابی از این حشره است که معمولاً در ساعات تغییر شدت نور یعنی بعد از طلوع آفتاب و قبل از غروب خورشید نیش میزند.
رنگ پشه پشه سیاه و سفید است و لاروهای آن روی آب با زاویه ۴۵ درجه استراحت میکنند. تخمهای این حشره سیاه رنگ بوده و شبیه توپ فوتبال هستند. برای اطلاعات بیشتر صفحه پشه آئدس چیست را مطالعه کنید.
پشه کولکس(Culex Tritaeniorhynchus)
پشه کولکس ناقل بیماری آنسفالیت _بی است که بیشتر در کشور ژاپن مشاهده میشود. این حشره ظاهر زیبایی داشته و روی بال های آن با پولکهای قهوهای پوشانده شده است. نوک شکم این پشه همیشه صاف است. لاروهای پشه روی آب با زاویه ۴۵ درجه مشاهده میشود.
تخمهای این پشه قهوهای رنگ و سیلندری شکل هستند و روی سطح آب به صورت عمودی مشاهده میشوند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره فروش دستگاه دفع حشرات دافع الکتریک با شماره تماس : 📞02146110601📞 در ارتباط باشید.
پشه ناقل تب زرد (Aedes aegypti)
پشههای ناقل تب زرد در گذشته در کشور آفریقا مشاهده میشد اما در حال حاضر در تمام دنیا پراکنده شده است. این نوع پشه رنگ تیره یا سیاه داشته و دارای خالهای سفید رنگ است. این پشه ۲ تا ۱۰ میلیمتر طول داشته و دارای ۶ پا و شاخک است.
این نوع پشه مانند دیگر انواع برای تغذیه به خون احتیاج داشته و در تمام طول شبانه روز فعال است اما هنگام طلوع و غروب خورشید فعالیت بیشتری دارد. پشههای نر ناقل تب زرد نیش نمیزند و در عوض از شهد گیاهان تغذیه میکند. از بین بردن آبهای راکد برای جلوگیری از این حشرات توصیه می شود.
بدون دیدگاه